Personvernerklæring

Kontaktinformasjon

Niamo Arkitektur AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

Niamo Arkitektur AS
Dronningens gate 2,
3211, Sandefjord
Organisasjonsnummer: 826 542 012
E-postadresse: post@niamo.no

Sentrale begreper

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere , lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvile opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldene personopplysningsloven.

Niamo Arkitektur AS er behandlingsansvarlig

Niamo Arkiktetur AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.

Hva slags informasjon er det vi samler inn?

Per nå samles ikke personopplysninger via niamo.no. Niamo Arkitektur AS benytter seg av Google Analytics med anonymisering av personlige opplysninger.

Har du klart å rote deg inn på innlogningssiden vår så blir det satt en midlertidig informasjonskapsel (cookie) for å se om din nettleser godtar informasjonskapsler eller ikke. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir slettet når du lukker nettleseren din.